The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin alır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır mürtefi birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha edepli gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu konstrüksiyonnın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz Yangın çıkış kapısı istanbul eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye intibak ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Esrar sızdırmaz özelliğine malik olmalarından dolayı yangın takkadak insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı acil çıkış kapısı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme âdem evladı yaşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne sevap açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir nöbete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Olumsuz takdirde işlevini alegori getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Evet yangın bapsı seçer nelere nazarıitibar edilmeli?;

Binalarda sınırlı standartlarda mekân alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page